Despre noi

TERRA MEDIU a fost inființată în Decembrie 2006 și are capital integral privat. Este înscrisă la Registrul Comerțului cu numărul J28/970/2006, are codul fiscal RO 20282135 și are sediul în Slatina, str Pandurului, nr 6, jud Olt.

Societatea a luat fiinţă ca răspuns la problemele generate de poluarea mediului ce şi-au acutizat impactul negativ în ultima perioadă de timp, venind în întâmpinarea acestora cu soluții ecologice pentru depoluare care asigură o dezvoltare durabilă.

TERRA MEDIU este recunoscută, la nivel naţional, ca importator şi producător de produse profesionale ecologice de protecția mediului şi ca prestator specializat de servicii aferente, cu aplicabilitate în orice domeniu de activitate, având un bogat portofoliu de clienţi din toate domeniile de activitate.

Am început activitatea prin comercializarea produselor folosite pentru protecția mediului, iar în 2008 am deschis prima linie de producție proprie pentru o serie de produse folosite în intervenții de depoluare.

Ca dovadă a faptului că suntem activ implicați în protecția mediului, din 2009 suntem parteneri într-un Proiect European alături de universități, centre de cercetare și societăți de prestigiu din Italia, Franța și Marea Britanie. Proiectul are ca scop realizarea unui hovercraft de mici dimensiuni (2x6 m) care să poată fi folosit în accidente de mediu cu hidrocarburi ce se întâmplă pe apă. Hoverspill este dotat cu echipamente folosite la depoluarea de hidrocarburi a apelor, este ușor de transportat și operează în zone greu accesibile: zone de coastă, mlaștini, lacuri de acumulare, etc.

Având Parteneri recunoscuţi pe plan internaţional ca lideri în domeniul protecţiei mediului, oferim soluţii pentru o arie extinsă de situații. Prin urmare, ne concentrăm în a oferi pe piaţa românească o gamă completă de "PRODUSE ŞI SERVICII DESTINATE PROTECŢIEI MEDIULUI". Acestea asigură o reducere semnificativă a poluării mediului, dar şi o abordare moderna şi responsabilă în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă a tuturor activităţilor.

Produsele oferite îşi găsesc aplicabilitate atât pentru mediul industrial, cât şi pentru cel casnic, oferind o gamă variată de produse compatibile cu orice situaţie. Activitatea noastră începe cu simpla furnizare de produse destinate intervenţiei în cazul poluării mediului şi se termină cu servicii complete de intervenţie privind rezolvarea problemelor cu care va confruntaţi.

Produsele sunt fabricate în concordanţă cu cele mai severe cerinţe de calitate şi protecţia mediului şi sunt conforme cu standardele SR EN ISO 9001:2008 și SR EN ISO 14001:2005. De asemenea societatea este certificată și cu standardul SR OHSAS 18001:2008. Toate produsele sunt însoţite de Certificat de calitate, Fişa tehnică, Fişa de siguranţă, Instrucțiuni de utilizare şi au o garanţie de minim 24 luni.

Speram că vom satisface cerinţele şi nevoile dumneavoastră la cel mai înalt grad profesional și vă garantăm că veți găsi în noi un partener de încredere. În cazul în care vă confruntaţi cu o problema legată de poluarea/protecţia mediului, contactaţi-ne şi cu siguranţă împreună vom găsi rezolvarea.